2022-03-15 12:24
Jalkapallokoulu & Perhefutis

Usein kysytyt kysymykset – Jalkapallokoulu & Perhefutis

Mitä varusteita harjoituksissa olisi hyvä olla mukana?
Varusteiksi harjoituksiin tarvitsee ulkoliikuntaan soveltuvat vaatteet ja lenkkarit, juomapullon sekä oman pallon.

Voit hankkia pallon esimerkiksi Intersport Eastonista https://www.intersport.fi/fi/laji/jalkapallo/jalkapallot/

Mitä eroa on jalkapallokoululla ja perhefutiksella?
Perhefutiksessa jokaisella ohjatulla tunnilla lapsella on mukana tuttu ja turvallinen aikuinen. Lapsi ja aikuinen siis harjoittelevat perhefutiksessa yhdessä, kun taas jalkapallokoulussa vanhemmat odottavat kentän laidalla harjoitusten ajan, mutta eivät osallistu itse treeneihin.

Lapseni täytti juuri 4 vuotta, ilmoitanko hänet perhefutikseen (2–4 v.) vai jalkapallokouluun (4–6 v.)?
Riippuu täysin lapsesta. Jos uskot, että lapsesi pystyy harjoittelemaan ja toimimaan ryhmässä muiden lasten kanssa valmentajan ohjauksella, niin voit hyvin ilmoittaa lapsesi jalkapallokouluun.

Kausi on jaettu kahteen periodiin, voinko osallistua vain toiselle niistä?
Kyllä voit. Ilmoittautuminen ei siirry automaattisesti periodilta toiselle eli jos haluat mukaan myös 2. periodille, muistathan käydä ilmoittautumassa siihen erikseen.

Ryhmä, johon haluaisimme mukaan on täynnä. Voinko ilmoittautua jonoon, mikäli ryhmästä vapautuisi paikka?
Kyllä, voit ilmoittautua jonoon MyClubissa. Mikäli peruutuksia tulee, vapautuu paikka automaattisesti jonossa seuraavalle. Jos saat jonosta peruutuspaikan, mutta et pystykään osallistumaan kurssille, ilmoitathan asiasta pikimmiten, jotta paikka voidaan antaa seuraavalle halukkaalle. Peruutuksia voi tulla etenkin ensimmäisten harjoitusten jälkeen, jos pelaajia siirtyy esimerkiksi jalkapallokoulusta perhefutiksen puolelle.

Mikäli jollekin kerralle ei pääse osallistumaan, voiko tulla korvaamaan toisena päivänä toisen ryhmän harjoituksiin?
Valitettavasti toisen ryhmän harjoituksiin ei voi mennä korvaamaan poissaoloja. Syynä tähän mm. haasteellisuus pitää kirjaa korvaajista sekä ryhmäkokojen hallinta.

Lapseni päiväkotikaveri haluaisi myös tulla mukaan ryhmään, mutta kausi on jo käynnissä. Voidaanko hänet silti ilmoittaa mukaan?
Kyllä, mukaan voi liittyä myös kesken kauden, jos ryhmässä on tilaa. Kurssin hinta on sama kaikille osallistujille.

Emme osallistuneet harjoituksiin kertaakaan, peruisitteko erääntyneen laskumme?
Ilmoittautuminen on sitova ja ilmoittautumisen jälkeen peritään aina täysimääräinen maksu. Laskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus. Maksun palautus täysimääräisenä vain lääkärintodistusta vastaan. Laskutusasioissa tulee aina ottaa yhteyttä ENNEN laskun eräpäivää. Eräpäivän jälkeen lasku siirtyy Visman käsiteltäväksi.
 

Jäikö jokin vielä askarruttamaan? Ota yhteyttä sähköpostilla jalkapallo@puistolanurheilijat.fi niin autamme mielellämme!