2021-06-13 21:43
Tytöt 2010-2011

Vanhempien info - MUISITO 8.6.2021

**Valmennuksen esittely ja joukkueen toiminnasta
Joukkueen vastuuvalmentaja Ilmari Sahri esittäytyi ja kertoi vähän harjoituksista. Joukkueen harjoittelussa tärkeää on saada kaikki mukaan hyvällä fiiliksellä. Pelaamme alkukesäkaudella kahta sarjaa 5 vs 5 pelejä. Stadicupissa olemme 8vs8 peleillä mukana. Lisäksi turnauksia (11.7.) ja harjoituspelejä. Yritetään löytää sopivasti oman tasoisia vastustajia. Vanhempien joukkue (sv2010) on ollut helpossa sarjassa ja pienemmät (sv 2011) vähän liian kovassa. Tasoa säädetään valmentajan kanssa.
Valmentaja nimeää pelaajat peleihin, kokemuksen, harjoitusaktiivisuuden ja vastustajan tason mukaan. Yriteään saada kaikille hyviä pelitapahtumia.
Vanhempia tarvitaan esim. harjoitusotteluihin pelinohjaajiksi (ns. tuomari). Jos löytyy taitoa, niin ilmoittaudu joukkueen toimihenkilöille.
Kesätauko 12.7. – 28.7., mutta silloinkin tekonurmi on joukkueemme käytössä ti ja to 17 – 18, joten sinne voi mennä omatoimisesti harjoittelemaan.

Varusteet
Harjoituksiin ja pelitapahtumiin aina säärisuojat, nappikset, pallo ja vesipullo.
Peliasut (paita, shortsit ja sukat) Easton Intersportista. Pelinumero joukkueenjohtajalta, MyClubista löytyy lista jo varatuista numeroista. Eastonista löytyy koko PuiUn mallisto, josta voi valita harjoituspaitaa, verkkaria jne. Jalkapallojaostolla palloreppu työn alla, odotetaan joukkuemallia käyttöön syksyllä.
Kyselkää pieniä varusteita ja laittakaa pienet kiertoon!
Huom. korut poist sekä harjoituksissa että peleissä. Näin pysyy korut tallessa ja ei tapahdu turhia onnettomuuksia niiden kanssa.

Joukkueen jatko
Nyt joukkeessa pelaa 2013 -2010 syntyneitä tyttöjä. Jaosto pyrkii aloittamaan elokuussa oman joukkueen 2012-2013 syntyneille tytöille. Haasteena löytää hyviä valmentajia. Lisäksi uudelle joukkueelle tarvitaan joukkueenjohtaja, varajohtaja. Tämän joukkueen talousasiat kulkevat sitten jaoston kautta.

Puistolan Urheilijoiden jalkapallojaosto
Valmennuspäällikkö Ruben kävi esittäytymässä. Ruben vastaa PuiUn jalkapallovalmennuksesta ja on valmentajien esimies.
**
Viestintä**
MyClub on virallinen viestintäväline harjoituksille ja pelitapahtumille ja tämän lisäksi vanhempien whatsup-ryhmä. Nyt suunnitteilla tytöille oma WA-ryhmä, joka ei onneksi saanut vastustusta.
Muistakaa ilmoittautua tapahtumiin MyClubiin!